Katalog dle zboží

Zahradní štěpkovače
Zahradní štěpkovače

Lehké štěpkovače se vyznačují vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí. Motor je s řezacím ústrojím spojen klínovým řemenem.

Kontaktní osoba
Miloslav Nejedlý +420 603 845 893
Email: traktory@nejedly.cz
Model Průměr řezacího kotouče Počet nožů Délka štěpky Výkon Spotřeba paliva Max. průměr větví    
LS 65/CH 280 mm 2 4 ÷ 6 mm 0,9 ÷1,6 m3/hod 1 l/hod 51 mm     Zjistit dostupnost
LS 95/CH 355 mm 2 4 ÷ 6 mm 1,6 ÷2,8 m3/hod 1,8 l/hod 80 mm     Zjistit dostupnost
LS 95/GX 355 mm 2 4 ÷ 6 mm 1,6 ÷2,8 m3/hod 1,8 l/hod 80 mm     Zjistit dostupnost
LS 95/ES 355 mm 2 4 ÷ 6 mm 1,6 ÷2,8 m3/hod 1,8 l/hod 80 mm     Zjistit dostupnost
LS 95 A 355 mm 2 4 ÷ 6 mm 1,6 ÷2,8 m3/hod - 80 mm     Zjistit dostupnost
Zahradní štěpkovač LS 65/CH
Zahradní štěpkovače

Lehký štěpkovač LS 65/CH se vyznačuje vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí. Stroj je vybaven kvalitním motorem Kohler. Motor je s řezacím ústrojím spojen klínovým řemenem. Stroj je vybaven dvěma řezacími noži a protiostřím. Výměnu nebo kontrolu nožů je možné provést po jednoduchém odklopení násypky. Vkládání štěpkovaného materiálu je gravitační, což znamená, že materiál vložený do násypky sám klouže k řezacímu ústrojí. Nejsou přítomny žádné jiné vkládací mechanizmy. Na vyhazovací komínek štěpkovače je možné připevnit prodyšný pytel. Vyvážená konstrukce a velká pojezdová kola maximálně usnadní manipulaci se strojem.

Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače
 
Zahradní štěpkovače

Zahradní štěpkovač s motorem Kohler LS 95/CH
Zahradní štěpkovače

Štěpkovač LS 95/CH se vyznačuje vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí. Stroj je vybaven kvalitním motorem Kohler. Motor je s řezacím ústrojím spojen klínovým řemenem. Stroj je vybaven dvěma řezacími noži a protiostřím. Výměnu nebo kontrolu nožů je možné provést po jednoduchém odklopení násypky. Vkládání štěpkovaného materiálu je gravitační, což znamená, že materiál vložený do násypky sám klouže k řezacímu ústrojí. Nejsou přítomny žádné jiné vkládací mechanizmy. Ergonomická madla a velká pojezdová kola maximálně usnadní manipulaci se strojem. Není problém se strojem pojíždět i po mírně nerovném terénu například po louce, přes obrubníky a po hrubých dlaždicích.

Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače
 
Zahradní štěpkovače

Zahradní štěpkovač s motorem Honda LS 95/GX
Zahradní štěpkovače

Štěpkovač LS 95/GX se vyznačuje vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí. Stroj je vybaven kvalitním motorem Honda. Motor je s řezacím ústrojím spojen klínovým řemenem. Stroj je vybaven dvěma řezacími noži a protiostřím. Výměnu nebo kontrolu nožů je možné provést po jednoduchém odklopení násypky. Vkládání štěpkovaného materiálu je gravitační, což znamená, že materiál vložený do násypky sám klouže k řezacímu ústrojí. Nejsou přítomny žádné jiné vkládací mechanizmy. Ergonomická madla a velká pojezdová kola maximálně usnadní manipulaci se strojem. Není problém se strojem pojíždět i po mírně nerovném terénu například po louce, přes obrubníky a po hrubých dlaždicích.

Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače
 
Zahradní štěpkovače

Zahradní štěpkovač s pojezdem LS 95 ES
Zahradní štěpkovače

Štěpkovač LS 95 ES vyniká na zpevněném povrchu obratností a mobilitou i bez zapnutého elektrického pojezdu. V terénu vám pak elektrický pojezd zaručí maximální průchodnost. Štěpkovač LS 95 ES se vyznačuje vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí. Stroj je vybaven kvalitním motorem Kohler. Motor je s řezacím ústrojím spojen klínovým řemenem. Stroj je vybaven dvěma řezacími noži a protiostřím. Výměnu nebo kontrolu nožů je možné provést po jednoduchém odklopení násypky. Vkládání štěpkovaného materiálu je gravitační, což znamená, že materiál vložený do násypky sám klouže k řezacímu ústrojí. Nejsou přítomny žádné jiné vkládací mechanizmy. Ergonomická madla a velká pojezdová kola maximálně usnadní manipulaci se strojem. Není problém se strojem pojíždět i po mírně nerovném terénu například po louce, přes obrubníky a po hrubých dlaždicích.

Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače
 
Zahradní štěpkovače

Elektrický zahradní štěpkovač s pojezdem LS 95 A
Zahradní štěpkovače

Štěpkovač LS 95 A se vyznačuje vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí. Stroj je plně elektrický. Motor je s řezacím ústrojím spojen klínovým řemenem. Stroj je vybaven dvěma řezacími noži a protiostřím. Vkládání štěpkovaného materiálu je gravitační, což znamená, že materiál vložený do násypky sám klouže k řezacímu ústrojí. Ergonomická madla a elektrický pojezd maximálně usnadní manipulaci se strojem.

Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače Zahradní štěpkovače
 
Zahradní štěpkovače