Katalog dle zboží

Samohybné štěpkovače
Samohybné štěpkovače

Výkonné kompaktní štěpkovače dřevní hmoty s pásovým podvozkem, je určen k likvidaci větví s listím i jehličím, kmenů, keřů, kůry a dalších.

Kontaktní osoba
Miloslav Nejedlý +420 603 845 893
Email: traktory@nejedly.cz
Model Průměr řezacího kotouče Počet nožů Délka štěpky Výkon Spotřeba paliva Max. průměr větví    
LS 160 P - Track 600 mm 2 5 ÷ 15 mm 12 ÷16 m3/hod 4,5 - 5 l/hod 160 mm     Zjistit dostupnost
LS 160 DW Track 600 mm 2 5 ÷ 15 mm 12 ÷16 m3/hod 3,5 - 4 l/hod 160 mm     Zjistit dostupnost
Výkonný štěpkovač na benzín s pásovým podvozkem LS 160 P Track (26,5 HP)
Přívěsné štěpkovače

LS 160 P Track je výkonný kompaktní štěpkovač dřevní hmoty pro maximální průměr vkládaného materiálu 160 mm. Je určen k likvidaci větví s listím i jehličím, kmenů, keřů, kůry a dalších nadzemních částí rostlin nebo k výrobě štěpky. Otočná horní stavba štěpkovače umožňuje přímý přístup ke vkládacímu žlabu z jakékoli strany. Štěpkovač je vybaven dvěma hydraulicky poháněnými vkládacími válci s automatickým systémem třetí generace proti přetížení spalovacího motoru, počítadlem motohodin (celkové/denní). Pohon zajišťuje úsporný vzduchem chlazený motor Kohler na benzín se vstřikováním o výkonu 26,5 HP.

Varianta na LPG - LS160 PG

Samohybné štěpkovače Samohybné štěpkovače Samohybné štěpkovače Samohybné štěpkovače Samohybné štěpkovače Samohybné štěpkovače Samohybné štěpkovače
 
Samohybné štěpkovače
Výkonný štěpkovač na pásech s dálkovým ovládání LS 160 DW Track (25 HP)
Samohybné štěpkovače

LS 160 DW Track je výkonný kompaktní štěpkovač dřevní hmoty pro maximální průměr vkládaného materiálu 160 mm. Je určen k likvidaci větví s listím i jehličím, kmenů, keřů, kůry a dalších nadzemních částí rostlin nebo k výrobě štěpky. Otočná horní stavba štěpkovače umožňuje přímý přístup ke vkládacímu žlabu z jakékoli strany. Štěpkovač je vybaven dvěma hydraulicky poháněnými vkládacími válci s automatickým systémem třetí generace proti přetížení spalovacího motoru. Pohon zajišťuje ekologický vodou chlazený dieselový motor (EU Stage V, US Tire 4 Final) o výkonu 25 HP. Dálkové ovládání podvozku usnadňuje obsluze bezpečnou manipulaci se strojem hlavně při nakládání stroje na přepravní prostředek a nebo při průjezdu náročným terénem. Naklápěcí rám podvozku umožňuje zvýšení svahové dostupnosti stroje v terénu až na 30°. Podvozek je vybaven elektricky poháněným navijákem a závěsným zařízením s ISO koulí pro připojení nákladního přívěsu.

Samohybné štěpkovače Samohybné štěpkovače Samohybné štěpkovače Samohybné štěpkovače Samohybné štěpkovače
 
Samohybné štěpkovače