Katalog dle zboží

Nejedly.cz: 
Zetor čelní nakladače ZQ
Zetor čelní nakladače ZQ

Inovativní řada profesionálních čelních nakladačů ZQ poskytuje uživatelům kromě prodloužené životnosti také lepší viditelnost z kabiny, větší výšku zdvihu, vyšší tuhost ramen, širší výběr příslušenství - např. přídavné světlomety nebo inteligentní displej zobrazující hmotnost nákladu, polohu výložníku i nářadí. Nakladače z řady ZQ jsou navrženy tak, aby poskytovaly nejvyšší produktivitu a uživatelské benefity po dlouhou dobu.

Kontaktní osoba
Miloslav Nejedlý +420 603 845 893
Email: traktory@nejedly.cz
Model Zdvih v oku výložníku mm Nakládací výška mm Nosnost dole kg Nosnost nahoře kg Hmotnost výložníku kg Pareleogram    
ZQ3S 3 550 3 250 2 390 1 550 520       Poptat
ZQ4S 3 790 0 490 3 360 1 920 575       Poptat
ZQ5S 4 060 3 760 3 370 1 980 620       Poptat
Dodáváme pouze na nové traktory Zetor.
  • Vynikající výhled Q VISION

    Výhledu nebrání žádné trubky nebo hadice, příčné vzpěry jsou umístěné nízko. Nakladače ZQ zajistí optimální výhled ve všech situacích, dokonce i ve tmě, protože světla traktoru nestíní výložník.

  • Maximální zvedací síla

    Dostatečně dimenzovaná ramena výložníku, průměry čepů a optimalizovaný výkon hydraulických válců jsou faktory, které významně přispívají k velké nosnosti nakladačů řady ZQ.

  • Loader Control System (LCS)

    Díky optimalizaci průtoku, který není závislý na hmotnosti nákladu, je odezva při každé činnosti přímá a rychlá.

  • Příčná vzpěra

    Na nakladači jsou v místech největšího zatížení zesíleny všechny spoje. Zpevněný je například spoj přední části ramene výložníku a příčné vzpěry.

  • Síla a odolnost

    Vysokou odolnost a dlouhou životnost nakladačů ZQ zaručují výkonné hydraulické válce, dvojitý U profil ramen, pevný pomocný rám a pevné přípojné pouzdro

  • Důraz na detail

    Přesně umístěné výztuhy zvyšuje tuhost a životnost nakladače.

Q-COMPANION

je nová digitální platforma, se kterou zvážíte náklad, můžete sledovat přesnou pozici nářadí nebo provádět údržbu podle skutečné odpracované doby s nakladačem a mnoho dalšího