Katalog dle zboží

Nejedly.cz: 
Čelní nakladače ZETOR SYSTÉM
Čelní nakladače ZETOR SYSTÉM

ZETOR TRACTORS a.s. ve spolupráci s ÅLÖ AB uvedl na trh čelní nakladače s označením ZETOR SYSTEM. Pokud hledáte kompatibilní a robustní čelní nakladač, ZETOR SYSTEM je nejlepší volba. Můžete si vybrat z kompaktní řady ZC, ze základní řady ZL nebo z vyšší řady ZQ, která nabízí možnost vybavení nejmodernějším příslušenstvím i pro velmi náročné uživatele.

Kontaktní osoba
Miloslav Nejedlý +420 603 845 893
Email: traktory@nejedly.cz

Řada ZC

Profesionální zpracování a nekompromisní výkon čelních nakladačů ZETOR SYSTEM je nyní dostupný i pro váš kompaktní traktor. Nová řada čelních nakladačů ZC nabízí bezkonkurenční zvedací sílu, vysokou funkčnost a množství chytrých detailů. Konstrukční řešení řady ZC vám garantuje tu nejvyšší možnou produktivitu během celého pracovního dne.

Řada ZL

Nakladače nesoucí označení ZL představují základní řadu nakladačů ZETOR SYSTEM. Moderní design výložníku se jedinečně hodí k současným moderním traktorům. Nakladače ZL umožňují perfektní výhled dopředu i do stran, a to díky jedinečnému konstrukčnímu řešení s nízko posazeným výložníkem. Tvarové prolisy zajišťují vynikající torzní tuhost a pevnost. Kompaktní ukazatel polohy nevyčnívá ven, tím eliminuje riziko poškození. Lze ho lehce namontovat a nastavit na tři různé polohy pro různé typy nářadí, čímž zajišťuje přesný úhel náklonu nářadí k rovině podložky.

Řada ZQ

Inovativní řada profesionálních čelních nakladačů ZQ poskytuje uživatelům kromě prodloužené životnosti také lepší viditelnost z kabiny, větší výšku zdvihu, vyšší tuhost ramen, širší výběr příslušenství - např. přídavné světlomety nebo inteligentní displej zobrazující hmotnost nákladu, polohu výložníku i nářadí. Nakladače z řady ZQ jsou navrženy tak, aby poskytovaly nejvyšší produktivitu a uživatelské benefity po dlouhou dobu.


Zetor system